A&A, hääkuvaus Helsinki

Edellisessa postauksessa on kihlakuvia ihanasta hääparista.  Hääpari varasi hääkuvauksen hyvin ajoissa.

Koska tapasimme häissä jo kolmatta kertaa, hääpari oli tullut minulle hyvin läheiseksi.

Alexandran ja Antonin häät pidettiin heinäkuussa. Nimenomaan sillä viikolla sää oli aika kuuma. Kun saavuin hotelli Havenille, morsiamen meikki oli melkein valmis. Minulla oli hetki aikaa kuvata hääkimppu ja morsiamen asusteet. Hääpari vihittiin ortodoksisessa Pyhän Kolminaisuuden kirkossa. Vihkiminen oli kiiretön ja liikuttava. Seremonian jälkeen meillä oli aikaa ottaa viralliset potrettikuvat. Onneksi hääpotretteja ottaessa kello oli jo 4, mikä tarkoittaa siitä, että aurinko ei ole enää niin kirkas. Virallisiin potretteihin meillä oli reilu tunti aikaa. Sen jälkeen siirryttiin hääjuhlapaikalle ravintola Aliaan. Yhtenä ohjelmanumerona oli Photobooth, jossa vieraat ja hääpari ottivat hauskoja kuvia.

Hääparin väriteemana oli violetti ja sen sävyt. Violettia oli kaikkialla. Hotellihuoneessa sattui olemaan violettivärinen nojatuoli, jossa kuvasin hääkimpun. Morsiamen korut olivat violettivärisiä. Hääpari oli valinnut myös ravintolan,jossa on violettikankaalla päällystetyt tuolit. Morsiuspari tilasi pöytä- ja salikoristeet samaan sävyyn.

 

Alexandra&Anton’s wedding were in June in Helsinki. Exactly at this day, the weather was very hot. When I came to hotel bride was almost ready and I had a little time to take picture of wedding bouquet and other accessories. We were lucky, because Orthodox wedding Ceremony took place at the afternoon and when we took wedding portraits sun was not at the zenith anymore.

Bride and groom loves purple and they decided to use purple in decorations, details and flowers. There was purple everywhere.At the hotel room there were purple chair (bride didn’t know about it) where I photographed bride’s bouquet. At the restaurant there were purple chair and table decoration were make from purple flowers.

Meikki/make up – Maria Mironova https://www.facebook.com/MakeUpArtistMariaMironova

Hiukset/hair Inga Tuomi

Hääpuku/wedding dress http://www.anna-bella.org/

Hääkimppu, viehe, juhlapaikan kukkasomisteet/bouquet, boutonniere, venue’s flowers – Tanja Styf

Juhlapaikka/ wedding venue – ravintola Alia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...