Blog

Juliuksen 1-v kuvaus

Juliuksen 1-v kuvaus

Juliuksen 1-v kuvaus tapahtui hänen kodissaan Nummelassa. Mielestäni pienten lasten kuvaukset sujuu rennommin, kun heidät kuvataan tutussa paikassa. Näin kävi täälläkin kertaa. Kuvauksessa olemme käyttäneet valkoista taustaa, polkutettavaa lentokonetta, pahvikirjaimia, perheen omaa kangasviiria ja pientä jakkaraa.

1-v kuvaus 1-v kuvaus 1-v kuvaus

Emmin 2-vuotiskuvaus

Emmin 2-vuotiskuvaus

Olen ottanut ihanasta Emmista kuvia vastasyntyneenä. Kuvat siitä sessiosta löytyy tästä linkistä. Sen jälkeen Emmin perhe oli muuttanut vuodeksi Amerikkaan. Emmin äiti oli ottanut yhteyttä minuun, sopiakseen 2-vuotiskuvauksesta, vähän ennen perheen paluutta Suomeen.

Emmin kaksivuotiskuvausta varten olemme valinneet kuvauspaikaksi Mustion linnan kauniita pihamaisemia. Vähän ennen kuvausta Emmi ja vanhemmat palasivat Suomeen vietettyä vuoden USA:ssa. Emmin äiti halusi kuviin Suomen kauniita syksyisiä värejä ja maisemia. Kuvauspäivänä oli lämmin ja aurinkoinen sää. Alla löytyy muutama kuva ihanasta hymytytöstä.

2-vuotiskuvaus, perhekuvaus, lapsikuvaus

2-vuotiskuvaus, lapsikuva   2-vuotiskuvaus, lapsikuvaus 2-vuotiskuvaus, perhekuvaus, lapsikuvausEmili

Yksivuotiskuvaus studiossa

Yksivuotiskuvaus studiossa.

Kaunis perhe kävi viime kesällä yksivuotiskuvauksessa. Kuvaus sujui todella rennosti, vaikka usein studiokuvaus voi olla haastava pienen lapsen näkökulmasta. Yleensä suosittelen järjestämään yksivuotiskuvauksen lapselle tutussa paikassa. Sillä uusi tuntematon paikka, vieras valokuvaaja ja koko tilanne voi olla jollekin lapsille stressaava. Täällä kertaa kävi toisinpäin. Kuvauksen alussa olemme ottaneet perhekuvia ja kuvia isä-lapsi ja äiti-lapsikuvia. Ja kuvauksen loppuvaiheessa kuvasimme pientä prinsessaa yksin. Rekvisiittana olemme käyttäneet rautatuolia, puulaatikkoa, numeroa 1, virkattua kruunua, rottinkinuken vaunuja ja tytön omaa rakasta pehmolelua. Kuvauksessa olemme myös käytäneet kahta taustaa. Toinen vintage tyylinen tausta ja valkoisen tiiliseinän.

Lapsikuvaus, lapsikuvaaja, perhekuvaus 1-vuotiskuvaus studiolla Yksivuotiskuvaus studiossa Yksivuotiskuvaus studiossa Helsingissä + perhekuvat

1-vuotiskuvaus kirsikkapuistossa

1-vuotiskuvaus kirsikkapuistossa
Hempeän vaaleanpunainen kirsikkapuisto ja ilta-auringon hellivä lämpö. Kevät on viimein saapunut Suomeen.
Sisarukset Elisa ja Nikolas halaavat toisiaan. Heidän äitinsä ja isoäitinsä katselevat lapsia hymyillen. Yhdessä talletamme näitä herkkiä hetkiä kuviin ja muistoihin.
Pienen harmistuksen iskiessä yksivuotias Elisa pääsee äitinsä syliin. Sylissä on hyvä olla. Äiti ja tytär halaavat ja nauttivat yhteisestä ajastaan. Myös Nikolas haluaa osuutensa huomiosta, ja äiti ottaakin hänet reppuselkään. Sillä välin Elisa kipittää isoäitinsä lämpimään syliin Ehdin juuri parahiksi napata kuvan heistä kahdestaan. Seuraavaksi onkin koko perheen yhteisen kuvan vuoro.

 –

Kira + Mika, haakuvaus, Temppeliaukion kirkko, Vanha Viilatehdas

Kira + Mika, haakuvaus, Temppeliaukion kirkko, Vanha Viilatehdas

Hellepäivä! Huokaisen helpotuksesta päästessäni hotelli Radisson Seasiden aulaan. Soitan morsiamelle, ja hänen siskonsa saapuu noutamaan minut aulasta. Aloitamme kuvaukset asisteista ja morsiamen valmistautumisesta suurta päiväänsä varten.

Tunnin kuluttua olemme valmiit siirtymään vihkikirkkoon, mutta kyydiksi varattua limusiinia ei vain näy. Kiireen sanelemana morsian vaihtaa kulkupelikseen taksin, jottei myöhästyisi vihkiseremoniasta.

Seremonia alkaa. Morsianta alttarille on saattamassa hänen siskonsa pieni poika, joka myös ojentaa sormukset papille. Pappi pitää vihkipuheen ja lukee sormusrukouksen, Kija pujottaa sormuksen Mikan sormeen, Mikan sovittaessa sormusta Kiran sormeen se jääkin jumiin, Lopulta kira sujauttaa sormuksen nauraen itse omaan nimettömäänsä. Seremonian lopuksi tuore aviopari astuu ulos kirkosta ja kävelee vieraiden ja saippuakuplien saattelemana valkoiselle limusiinilleen.

Suuntaamme Meilahden arboretumiin ottamaan virallisia potretteja hääparista. Aikaa kuvien ottoon on  puolitoista tuntia ruusujen tuoksuessa taustalla. Valokuvaajan unelma! Ehdimme ottaa monenlaisia kuvia ihastuttavasta hääparista.

Potrettien oton jälkeen siirrymme juhlapaikalle, kauniiseen Vanhan viilatehtaan ravintolaan. Nähtyäni vanhan rakennuksen kauniit seinät huomaan, että niistä saisi mitä ihastuttavimman taustan kuville. Aterian jälkeen pyydänkin hääparin vielä hetkeksi ulos. Otamme kuvia juhlapaikan edustalla sekä viereisen joen rantatörmällä.Juhlapaikalle palattuamme pääsen tallentamaan kuviin vielä hääkakun, parin ensimmäisen tanssin ja morsiuskimpun heiton. Väsyneenä mutta onnellisena palaan masuasukkini (tällä viitataan siis sinun vauvaasi? Mietin, onko tieto oleellinen tässä tekstissä, mutta onneksi olkoon!) kanssa kotiin. Aivan ihana kuvauspäivä!


hääkuvaus Vantaalla hääkuvaus Vantaalla hääkuvaus Vantaalla hääkuvaus Vantaalla
        

7 neuvoani kuvien ottamiseen omista lapsista

7 neuvoani kuvien ottamiseen omista lapsista.

Muistakaa ottaa usein kuvia lapsistanne. Nykyään kaupoissa on tarjolla eri hintaisia ja -laatuisia kameroita, mutta jopa kännyköiden kamerat ovat sen​ verran hyviä, että pystyt ottamaan niilläkin laadukkaita kuvia. Alta löydät 7 neuvoa kuvien ottamiseen.

1 Salli lapsen olla oma itsensä. Saat parhaimmat kuvat tällöin. Naurakaa, leikkikää ja pitäkää hauskaa.

2 Keksikää mielenkiintoinen toiminta- tai leikkihetki.

3 Ota kuvat sellaisessa huoneessa, joka on kaikkein valoisin. Kuvat kannattaa ottaa ikkunoiden lähellä.

4 Ota mahdollisimman paljon kuvia. Mikäli et osaa käyttää kaikkia kamerasi asetuksia, käytä automaattista kuvaustilaa tai AV:ta.

5 Jälkikäsittele ja muokkaa kuvia. Nykyään pärjää hyvin ilman Photoshop-ohjelmaakin. VSCO-applikaatio on toimiva, joten sitä kannattaa käyttää. Voit ladata applikaation älypuhelimesi kaupasta (App Store, Play Kauppa tms.) Säädä kuvien kontrastia, lisää niihin valoa ja terävyyttä.

6 Älä pyydä lapsiasi katsomaan kokoajan kameraan. Toiminnalliset kuvat ovat myös kivoja ja luonnollisia.

7 Älä ota kuvia ylhäältä päin, vaan istu alas lapsen korkeudelle, ja kuvaa tästä kuvakulmasta.

7 neuvoani kuvien ottamiseen omista lapsista 7 neuvoani kuvien ottamiseen omista lapsista

Äiti-lapsikuvaus Helsingissä, kirsikkapuistossa

Aika lentää kuin siivillä! Kuvatessani Emmiä ensimmäistä kertaa hän oli vielä äitinsä masussa, nyt olen saanut tytön kamerani eteen jo viidettä kertaa.

Arvostan perinteitä ja suvussa kulkevia perintöesineitä. On ihanaa, kun asiakkaani ottavat itselleen tärkeitä esineitä myös kuvauksiin. Kuvissa näkyvät vaunut esimerkiksi ovat kuuluneet Emmin äidille tämän ollessa vielä pieni tyttö.

Lapsi- ja perhekuvaukset ovat aina omanlaisensa haaste lasten jaksamisen kannalta. Haluaisin silti aina napata muutaman otoksen myös vanhemmista. Mainitkaahan siis, jos toivotte muotokuvia myös teistä itsestänne, jotta saamme järjestettyä hieman aikaa myös niille!

Lapsikuvaus tarjous

Lapsikuvaus tarjous.

Olisko joku halukas tulla lauantaina illalla lapsikuvaukseen omenatarhaan? Minikuvaus olis tarjouksessa.

Varaa aikasi info@studiohappymoment.eu

Lapsikuvaus tarjous, Lapsikuvaus OmenatarhassaLapsikuvaus tarjous, Lapsikuvaus Omenatarhassa

Ideoita 1-vuotiskuvaukseen

Ideoita 1-vuotiskuvaukseen.
Keräsin tänne ideoita ja vinkkejä 1-vuotiskuvaukseen.

Rekvisiitta.

  • Kruunut (tytöille)
  • Numero 1 tai ONE-kirjaimet
  • Liitutaulu, johon voi kirjoittaa nimen tai syntymäpäivän
  • Lemmikit
  • Unilelut tai joku muu lapsen täkreä lelu
  • Kansallispuku
  • nimiviiri
  • lelu tai joku esine, jota olette käyttäneet vastasyntyneen kuvissa (on hauska verrata kuinka laspi on kasvanut)

Vaatteet.

Kannattaa ottaa vaihtovaatteet mukaan, sillä vaihdon aikana voi pitää pienen tauon. Suosittelen valitsemaan lapselle rennot ja mukavat vaatteet, joissa lapsi pystyy liikkumaan luontevasti. Itse suosin hempeitä värejä, pastellisävyisiä vaatteita. Sillä kirkkaat vaatteet vie huomiota kuvattavasta lapsesta.

Muuta huomioitavaa.

Kannattaa ottaa vesi ja pienet eväät mukaan. Rusinat tai naksut kohottavat mielialaa.

Yksivuotiskuvaus pienten lasten kannalta on parasta järjestää joko tutussa miljöössä tai kotona. Paras kuvaus paikka on siis se, missä lapsi tuntee olonsa turvalliseksi. Mikäli kuvaus kotona on mahdotonta järjestää, niin kannattaa valita sellainen studio, jossa on mahdollista kuvata luonnon valolla. Kuvaaminen luonnonvalossa takaa sen, että lapsi pysyy hyvällä tuulella pidempään. Pienten lasten hermot menee nopeasti kun studiovalot välähtää.

Lapsikuvaus Helsinki – lapsikuvaaja Helsinki – uniikit lapsikuvat – lapsikuvaus Espoo – lapsikuvaus Vantaa – 1-vuotiskuvaus – yksivuotiskuvaus

Olet upea – kuvauselämys

​Hemmottele itseäsi tai äitiäsi Olet upea kuvauselämyksellä.
Paketti sisältää:

Meikki

Kevyt kampaus

40 min kuvaustuokio studiossa tai miljöössä

Stylistin apu ja ohjeistus kuvauksen aikana

Online galleria kuvien valintaa varten (valmis viikossa!!)

7 täysmuokattua digikuvaa muistitikulla

7 suurennosta 20x30cm silkkipintaisella paperilla

Hinta 650€
*Kunnioitan yksityisyyttä ja en julkaise teidän kuvia netissä, jos te ette niin halua!
Varaa aikasi info@studiohappymoment.eu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...