Blog

Arvonta

StudioHappyMoment ja Crocus Paperi arpoo 20min kuvausaikaa ja 2 digikuvaa omenapuistossa (Helsingissa) ja persoonallisen nimiviirin.

Arvonta tapahtuu sekä StudioHappyMoment, että Crocus Paperi sivuilla.

Näin osallistut arvontaan:

  1. Tykkää StudioHappyMoment ja Crocus Paperi – sivuista
  2. Tykkää arvonta julkaisusta
  3. Kommentoi (in English or in Finnish) minkä nimiviirin haluat

Saa jakaa ❤, mutta ei ole tietenkään pakko!

Arvonta suoritetaan .2017, mikäli osallistujien määrä on vähintään 30.

Onnea arvontaan!<3

P.S. Facebook ei ole osallisena tässä arvonnassa millään tavalla.

——————–

StudioHappyMoment and Crocus Paperi are starting a lottery to win 20 min photoshoot and 2 digital images in the Apple Garden (in Helsinki) and a personalised name banner.

The lottery/giveaway is organised at StudioHappyMoment and Crocus Paperi Facebook pages.

To win a photoshoot and a banner:

  1. Like StudioHappyMoment’s and Crocus Paperi’s Facebook pages
  2. Like this post
  3. Comment (in English or in Finnish) which banner you’d like to receive

Feel free to share, but it’s not obligatory of course=)

The winner will be chosen on …, if the number of the participants will be at least 30.

Good luck!

P.S. Facebook has nothing to do with this lottery.

Kukkaseppelet + Lapsikuvaus | Workshop

Kukkaseppelet + Lapsikuvaus | Workshop

22.4.2017 jrjestÄmme hauskan workshopin lapsille.

Ilmoita lapsesi kranssin teko kurssille ja valokuvaukseen.
Kurssin aikana floristi Susanne Winter yrityksestä Kukkas opastaa lastanne kranssin teossa.
Lopuksi Helga Golubew StudioHappyMoment ottaa kuvia lapsista kranssien kanssa.
Tarjolla on myös keksejä ja mehua osallistuneille.
Workshopin hinta:
70€ sis. kukat, opastuksen ja 1 digikuvan (toimitetaan linkin kautta)
90 € sis. kukat, opastuksen ja 3 digikuvaa (toimitetaan linkin kautta)
150 € sis. kukat, opastuksen ja 10 digikuvaa (toimitetaan pullomuotoisella muistitikulla)

Osallistumispaikkoja on rajoitetusti.
Varaa paikkasi yv:llä tai s-postitse info@studiohappymoment.eu

kukkaseppelet-lapsikuvaus-workshop

Teemakuvaus kirsikkapuistossa

Lähes joka vuosi järjestän teemakuvauksia kirsikka-, omenapuiden ja syrenipensaiden kukinnan aikana. Myös tänä vuonna ajoin järjestää​ tällaisia kuvauksia.

Tarkka info löytyy Facebook sivulta on http://Facebook.com/studiohappymoment

Teemakuvaukseen kirsikkapuistossa on jäljellä enää 1 kuvausaika ja omenatarhassa on 2 kuvausaikaa.

Kuvauspäivistä tiedotan myöhemmin Facebookissa ja yksityisviestillä kuvauksen varanneille, sillä kirsikat ja omenapuut kukinta vaihtelee vuosittain.

   

   

   

    

 

 

Hääkuvaus Turku / Raisio: Henriikan ja Jarnon ikimuistoinen päiviä

Hääkuvaus Turku & Raisio: Henriikka ja Jarno

Valokuvaajan työ on todella antoisaa, sillä sitä kautta tulee nähneeksi paljon erilaisia paikkoja ympäri Suomen ja välillä kauempanakin. Erityisesti hääpaikat ovat toinen toistaan kauniimpia miljöitä ja lähden mielelläni valokuvauskeikoille pääkaupunkiseutua kauemmaksi niitä ihailemaan. Henriikka ja Jarno ottivat yhteyttä hyvissä ajoin n. 1,5 vuotta ennen häitä, ja toivoivat häävalokuvausta Hämeenlinnassa. Vastasin, että mielelläni tulen kuvaamaan Hämeenlinnaan, koska minusta on ihanaa päästä kuvaamaan paikkoihin, joissa en ole aiemmin kuvannut. Hääsuunnitelmien edetessä hääpari päättikin järjestää juhlat Turun seudulla, eli morsiamen kotiseudulla. Hääkuvaus Turku-maisemissa sopi tietysti myös minulle. Turussahan paistaa aina aurinko!

Hääkuvauksen suunnittelu

Yleensä hääkuvausta ennen järjestetään suunnittelupalaveri, jossa puhutaan tarkemmin hääsuunnitelmista, hääparin toiveista ja käytännön järjestelyistä. Tällä kertaa harjoittelimme myös kameran edessä olemista, jotta kuvista huokuisi se rentous ja rakkaus, joka parista paistaa ilman kameraakin. Kyselin etukäteen myös häiden värimaailmasta ja teemasta.

Hääpari oli valinnut häiden yhdistäviksi väreiksi limenvihreän, valkoisen ja mustan. Limenvihreät yksityiskohdat tulisivat näkymään mm. pöytäkoristeluissa, kaasojen mekoissa sekä sulhasen ja bestmanien asusteissa. Myös miesten rintaan kiinnitettävät vieheet oli suunniteltu sävy sävyyn muun limenvihreän teeman kanssa. Ikuisesti tyylikäs valinta, mustavalkoinen, taas näkyi erityisesti morsiamen hääpuvussa ja hääkakussa, jossa valkoista monikerroksista kakkua kiersi mustat pitsikoristelut. Herkullista ja eleganttia!

Hääpotreteissa pala kauneinta Turkua

Hääpäivänä aloitimme kuvaukset Ruissalon kylpylässä. Siellä morsian oli valmistautumassa ja kaunistautumassa ennen jännittävän päivän kohokohtia. Kylpylän piha ja ranta olivat hyviä kuvauspaikkoja muutamille virallisille potreteille. Sieltä siirryimme ottamaan lisää kuvia Kasvitieteelliseen puutarhaan.

Kirsikkapuut sattuivat olemaan juuri kukassa samaan aikaan häiden kanssa, mikä oli suuri onni, koska mielestäni kirsikkapuiden kukat ovat täydellinen tausta kuvissa. Minulla on tapana järjestää teemakuvauksia Helsingissä kirsikoiden ollessa kauneimmassa kukintavaiheessa (siitä lisää tästä linkistä). Seuraavaksi ajoimme vielä Ruissalon Kansanpuiston merenrannalle ottamaan lisää potrettikuvia hääparista.

Hääkuvaus Raision kirkossa

Virallisten hääpotrettien jälkeen vuorossa oli vihkiminen. Pari vihittiin Raision kirkossa, eli toiselta nimeltään Pyhän Martin kirkossa, joka on upea keskiaikainen kivikirkko. Vanha mutta valoisa kirkko oli erinomainen paikka ikuistaa hääseurueen odottava tunnelma, hääparin vihkiminen, sormusten vaihtaminen, ensimmäinen suudelma aviopuolisoina ja kaunis musiikkiesitys. Kirkon ulkopuolella erinomainen kuvauspaikka potreteille löytyi kirkon seinustalta, 1300-luvulla muurattujen kivien edustalta.

Hääjuhlat Ruissalossa

Vihkimisen ja muutamien potrettien ottamisen jälkeen siirryimme juhlimaan tuoretta avioparia Ruissalon Kansanpuiston juhlasaliin. Paikka on ideaalinen hääjuhlien järjestämiseen ja on myös valokuvaajan unelma, sillä tila on todella kaunis ja valoisa. Sen ehdoton katseenvangitsija on salin keskellä sijaitseva vanha vene, joka toimi buffettina toinen toistaan maukkaammille herkuille, joiden esillepanoon oli todellakin panostettu.

Henriikka ja Jarno hääseurueineen olivat keskittyneet kauniisiin ja persoonallisiin yksityiskohtiin koristeluissa, mm. pöytäkarttoina toimivat rustiikkiset ikkunanpokat ja pöydissä koristeet olivat sävy sävyyn hääbingolappusia myöden. Karkkipöydän karkitkin noudattivat raikasta vaaleanvihreää väriteemaa. Voi mikä ilo onkaan kuvata häissä, joissa visuaaliset yksityiskohdat luovat yhtenäisen harmonisen tunnelman. Sellainen on mukavaa saada välittymään myös valokuviin, joita hääpari ja häävieraat tulevat katselemaan loppuelämänsä.

Vielä visuaalista ilmettä enemmän oli hääseurue panostanut ohjelmaan. Mikä mahtavinta, hääbändinä toimi sulhasen veljen bändi. Häiden aikana oli myös paljon liikuttavia hetkiä. Ainakaan kirkossa ei kovin moni säästynyt kuivin silmin, kun kaaso lauloi ja bestman soitti kitaraa. Koskettavaa oli myös se hetki, kun Henriikka ja Jarno jakoivat lahjoja kaasoille ja bestmaneille. Häihin sisältyi myös paljon hauskoja hetkiä, kuten boolin ryöstö ja kaulinleikki. Hääkuvaajan päivä näissä ikimuistoisissa häissä huipentui ikuistamaan naimattomien häävieraiden taistelu hääkimpusta ja sukkanauhasta.

Helga

PS: Jos luet tätä ja etsit valokuvaajaa, hääkuvaus Turku-Raisio-akselilla ja koko Varsinais-Suomessa onnistuu minulta jatkossakin erinomaisesti!

Morsiamen hääpuku – Kaarinan Zazabella

Kukat – Kukka Fiori

Juhlapaikka – Ruissalon Kansanpuiston juhlasali

 

 

Perhekuvaus | Helsinki

Perhekuvaus Helsingissä.

Kun sain s-postia koskien perhekuvausta innostuin heti, koska asiakas heti tiesi mitä hän halua, tiesi minkätyylisiä kuvia hän halua, mitä rekvisiittaa hän halua käyttää. Rakastan maalaisromantiikkaa ja ehdotin rekvisiitaksi metalliset puutarhakalusteet, lintuhäkin ja astiaston. Ennen kuvausta asiakkaani kävivät kampaajalla ja meikkaajalla. Meikkauksen hoiti Maria. Kuvaus tapahtui heinäkuussa. Tuolloin oli varmaan kuun kuumin päivä, ainakin 34 astetta, mutta me selvisimme!

Kuvaus tapahtui keskellä kaunista kukkapeltoa.

 

Life Style tyylinen vastasyntyneen kuvaus 

Lisäsin palveluihin Life Style tyylisen vastasyntyneen kuvauksen.

Tämän tyylisen kuvauksen kesto on 1 tunti. Kuvauksen aikana vauva on yleensä hereillä, eli ei nukuteta vauvaa. Eikä asetella hänet erilaisiin asentoihin, kuten esim. sikiöasento. Ei käytetä kovin paljon rekvisiittaa. Vauva saa olla vaikka nakuna, bodyssa tai harsoon käärittynä. Kuvauksessa vauva useimmiten seurustelee vanhempiensa tai sisarusten kanssa. Kuvaamme myös vauvaa yksin.

Alla löytyy esimerkki kuvia Life Style tyylisista kuvauksista.

Vastasyntyneen kuvaus – Espoossa

Vastasyntyneen kuvaus – Espoossa – Helsingissä – Vantaalla.

Ihailetko vastasyntyneen kuvia? Haluatko omasta tulokkaasta hempeitä tunnelmallisia kuvia?
Katsokaa alla olevia kuvia ihanasta pienestä vauvasta ja hänen perheestä. Katsokaa näitä hauskoja ilmeitä ja ihania sisarus- ja perhekuvia. Vastasyntynyt on vaan hetki niin pieni. Parissa viikossa hän menettää jo vastasyntyneen piirteet. Vuoden tai parin vuoden päästä et välttämättä muista kuinka pieni hän oli tuolloin. Kuvat ovat siis niin erityisen arvoikkaita muistoja. Niiden kuvien avulla palaat uudestaan siihen aikaan, kun vauvasi oli vastasyntynyt. Kauniit kehystetyt kuvat tai canvastaulut koristelevat seiniä
Ajattelin muistuttaa, että vastasyntyneen kuvaus toteutetaan, kun vauva on alle 14 vuorokautta vanha. Mitä varhaisemmassa vaiheessa kuvaus toteutetaan, sitä nopeammin ja rennommin kuvaus sujuu.
Muista varata vastasyntyneen kuvaus ajoissa, jopa 3-4 ennen LA.
taidekuvia vastasyntyneestä vauvasta
Vastasyntyneen kuvaus - Espoo - perhekuvaushymyilevä vauva 
Vastasyntyneen kuvaus - EspooVastasyntyneen kuvaus - Espoossa
Vastasyntyneen kuvaus - Espoossa
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...