boudoir

Huomenlahja sulhaselle

Mitä huomenlahjaksi sulhaselle???

Nykyäänhän ei ainoastaan sulhanen antaa morsiamelle huomenlahjan, vaan myös morsian. Mielestäni kuvat morsiamesta on aivan upea lahja. Varsinkin jos ne ovat kehystetty ja kuvasta tehty jonkunlainen kuvataulu. Huomenlahjakuvaus mieletön kokemus naiselle ja se tekee hyvää itsetunnolle. Huomenlajhakuvia voi ottaa esim. hääalusvaatteissa, korsetissa. Voi ottaa mukaan useampia erilaisia alusvaatteita, korkokenkiä, hius-, kaula-, korva- ja rannekoruja, rekvisiitaksi myös hunttu ja sukkanauha. Jos ajatus huomenlahjakuvauksesta mietityttää ja jännittää, niin suosittelen naiskuvaaja. Mukaan voi ottaa myös parhaan kaverin tueksi.

Huomenlahjakuvaus voi olla polttaripäivän osana. Myös siitä voi olla kivä yllätys morsiamelle. Suosittelen kuitenkin, että kuvaukseen tulisi kuvattavan lisäksi vaan yksi kaveri. Sillä, ei ole helpo rentoutua, kun kuvattavaa tujiottaa monta ihmistä.

Pääset tutustumaan huomenlahjagalleriaan tästä linkistä

studiokuvat huomenlahjaksihuomelahja sulhaselle

huomenlahjakuvaus hotellissa

huomenlahjakuvaus

huomenlahjakuvausvinkkeja, huomelahjakuvausstudiossa, huomenlahja sulhaselle, huomenlahjakuvat morsiamesta sulhaselle, huomenlahjakuvat studio Helsinki, huomenlahjakuvaus naiskuvaajalla

10.3.2012 Huomenlahjakuvaus tarjouksessa! Ainoastaan 1 kuvausaika on jäljellä.

10.3.2012 Huomenlahjakuvaus tarjouksessa.

Kuvauspaikka – Porvoon kaunis hotellihuone.

-Kuvausaika 1 tunti
-15 kpl korkealaatuista, perus- ja jälkikäsiteltyä valokuvaa JPG-tiedostomuodossa
-Vapaat teettämisoikeudet
-Salasanalla suojattu Web-galleria kuukaudeksi (halutessasi)

Kuvauksen hinta on 160€.

Jäljellä on vain 1 kuvausaika! Ole nopea!

 

 

IMG_0635