hääkimppu

Kira + Mika, haakuvaus, Temppeliaukion kirkko, Vanha Viilatehdas

Kira + Mika, haakuvaus, Temppeliaukion kirkko, Vanha Viilatehdas

Hellepäivä! Huokaisen helpotuksesta päästessäni hotelli Radisson Seasiden aulaan. Soitan morsiamelle, ja hänen siskonsa saapuu noutamaan minut aulasta. Aloitamme kuvaukset asisteista ja morsiamen valmistautumisesta suurta päiväänsä varten.

Tunnin kuluttua olemme valmiit siirtymään vihkikirkkoon, mutta kyydiksi varattua limusiinia ei vain näy. Kiireen sanelemana morsian vaihtaa kulkupelikseen taksin, jottei myöhästyisi vihkiseremoniasta.

Seremonia alkaa. Morsianta alttarille on saattamassa hänen siskonsa pieni poika, joka myös ojentaa sormukset papille. Pappi pitää vihkipuheen ja lukee sormusrukouksen, Kija pujottaa sormuksen Mikan sormeen, Mikan sovittaessa sormusta Kiran sormeen se jääkin jumiin, Lopulta kira sujauttaa sormuksen nauraen itse omaan nimettömäänsä. Seremonian lopuksi tuore aviopari astuu ulos kirkosta ja kävelee vieraiden ja saippuakuplien saattelemana valkoiselle limusiinilleen.

Suuntaamme Meilahden arboretumiin ottamaan virallisia potretteja hääparista. Aikaa kuvien ottoon on  puolitoista tuntia ruusujen tuoksuessa taustalla. Valokuvaajan unelma! Ehdimme ottaa monenlaisia kuvia ihastuttavasta hääparista.

Potrettien oton jälkeen siirrymme juhlapaikalle, kauniiseen Vanhan viilatehtaan ravintolaan. Nähtyäni vanhan rakennuksen kauniit seinät huomaan, että niistä saisi mitä ihastuttavimman taustan kuville. Aterian jälkeen pyydänkin hääparin vielä hetkeksi ulos. Otamme kuvia juhlapaikan edustalla sekä viereisen joen rantatörmällä.Juhlapaikalle palattuamme pääsen tallentamaan kuviin vielä hääkakun, parin ensimmäisen tanssin ja morsiuskimpun heiton. Väsyneenä mutta onnellisena palaan masuasukkini (tällä viitataan siis sinun vauvaasi? Mietin, onko tieto oleellinen tässä tekstissä, mutta onneksi olkoon!) kanssa kotiin. Aivan ihana kuvauspäivä!

Inspiration styled session/Fineart wedding photography

Tyylikkäät hääkuvat

Tyylikkäät hääkuvat.

Mielestäni hääkuvien on oltava tyylikkäitä. Mutta miten se onnistuu? On pakko todeta, että tyylikkäiden kuvien takana on loistavan tiimin työ! Kuvassa jopa pikku juttu merkitsee. Meikki, kampaus, stailaus, kukat ja asusteet tekee kuvasta kaunis ja tyylikäs.

Hääkuvaus on lempijuttuni. Rakastan dokumentaarista hääkuvausta. Mutta viime aikoina olen tehnyt myös jonkun verran stailattuja kuvauksia. Nykyään tarjoamme niitä myös asiakkaillemme. Jopa hääpäivän aikana on mahdollista järjestää hääparille sellainen stailattu kuvauspiste.
Mikäli olette jostain syystä jääneet ilman hääkuvia, niin vihkivalan uusiminen vuosipäivänä on hyvä hetki ottaa hääkuvia. Kauttamme onnistuu meikkaus, kampaus, stailaaminen, morsiuskimppu, sekä tietysti tyylikkäät hääkuvat.
Ohessa on kurkistus filmikameralla otettuihin kuviin.

Bride&groom: Neha&Anurag
Make up/hair/styling by Make-Up Artist, Stylist Maria Mironova​
Stationery by Crocus Paperi​
Flowers by Tanja Styf, Madonna Kukkakauppa​
Vintage decoration/styling by Petra Kiiskinen​

00000024-2

tyylikkäät hääkuvat

tyylikkäät hääkuvat 00000006 00000022 00000026

Henriika&Jarno, hääkuvaaja Turku

Ohessa on pieni kurkistus Henriikan ja Jarnon häihin. Häät pidettiin Turussa toukokuussa. Aika usein keväällä on paljon parempi sää, kuin kesällä. Näin oli täällä kertaakin. Tuolloin oli todella lämmin ja auringoinen sää. Kirsikat kukkivat ja linnut lauloivat. Henriikan ja Jarnon vihkiminen pidettiin kauniissa Raision kirkossa. Juhlapaikaksi pari oli valinnut Ruissalon Kansanpuiston juhlasalia.0P4A2011

0P4A2052-20P4A2152 0P4A2471 0P4A2752 0P4A2806-2   0P4A2786 0P4A2206

0P4A2200

0P4A3087

hääkuvaaja Pariisissa|wedding photographer in Paris

Hääkuvaus Pariisissa. Paris wedding photographer.

Joulukuussa olen postannut kuvia Pariisin matkasta. Mainitsin silloin, että nykyään on todella edullista matkustaa. Olen myös sitä mieltä, että häämekko pitää pistää päälle kun tekee mieli, ei ainoastaan kerran elämässä, hääpivänä. Voi tosiaan pakata häämekko matkalaukkuun ja matkustaa vaikkapa Pariisiin ottamaan häämuotokuvia. Pariisi on aina loistava valinta matkakohteena. Meidän tiimillä oli mahdollisuus ottaa hääkuvia ranskalaisesta hääparista Pariisissa. Tietysti me kuvasimme Eiffelin tornin luona ja Louren edessä.

Make up – Maria Mironova

Styling & hair Kamilla Galiullina

IMG_4603 IMG_4548

IMG_4624p

IMG_4543 IMG_4711p hääkuvaaja Pariisissa IMG_4728p wedding photographer in Paris IMG_4731 Paris wedding photographer IMG_4804-2 IMG_4823 IMG_4840_p IMG_4813-2

hääkuvaaja Pariisissa|wedding photographer in Paris

Alina&Rafael, official wedding portraits, London

Nykyään kun lentoleput eivät ole kalliita, niin monilla on mahdollisuus häiden jälken pakata häämekko matkalaukkuun ja lähteä kuvauttamaan pukua jossain muualla.  Viime vuonna kävimme meikkaajan Maria mironovan kanssa Pariisissa ja Lontoossa kuvaamassa vaatteita Marianna Mour Designille. Samalla matkalla meillä oli mahdollisuus ottaa muutama keikka. Pääsimme kuvaamaan virallisia potretteja Alinalle ja Rafaelille.

Meikin hoiti Maria Mironova.

IMG_3390vk

IMG_3356vkhääkuvaaja lontoossa IMG_3367vk  IMG_3318-vk

IMG_3270IMG_3210vk

IMG_3512vkIMG_3203vkk

IMG_3537vkontakteävi

A&A, hääkuvaus Helsinki

Edellisessa postauksessa on kihlakuvia ihanasta hääparista.  Hääpari varasi hääkuvauksen hyvin ajoissa.

Koska tapasimme häissä jo kolmatta kertaa, hääpari oli tullut minulle hyvin läheiseksi.

Alexandran ja Antonin häät pidettiin heinäkuussa. Nimenomaan sillä viikolla sää oli aika kuuma. Kun saavuin hotelli Havenille, morsiamen meikki oli melkein valmis. Minulla oli hetki aikaa kuvata hääkimppu ja morsiamen asusteet. Hääpari vihittiin ortodoksisessa Pyhän Kolminaisuuden kirkossa. Vihkiminen oli kiiretön ja liikuttava. Seremonian jälkeen meillä oli aikaa ottaa viralliset potrettikuvat. Onneksi hääpotretteja ottaessa kello oli jo 4, mikä tarkoittaa siitä, että aurinko ei ole enää niin kirkas. Virallisiin potretteihin meillä oli reilu tunti aikaa. Sen jälkeen siirryttiin hääjuhlapaikalle ravintola Aliaan. Yhtenä ohjelmanumerona oli Photobooth, jossa vieraat ja hääpari ottivat hauskoja kuvia.

Hääparin väriteemana oli violetti ja sen sävyt. Violettia oli kaikkialla. Hotellihuoneessa sattui olemaan violettivärinen nojatuoli, jossa kuvasin hääkimpun. Morsiamen korut olivat violettivärisiä. Hääpari oli valinnut myös ravintolan,jossa on violettikankaalla päällystetyt tuolit. Morsiuspari tilasi pöytä- ja salikoristeet samaan sävyyn.

Alexandra&Anton’s wedding were in June in Helsinki. Exactly at this day, the weather was very hot. When I came to hotel bride was almost ready and I had a little time to take picture of wedding bouquet and other accessories. We were lucky, because Orthodox wedding Ceremony took place at the afternoon and when we took wedding portraits sun was not at the zenith anymore.

Bride and groom loves purple and they decided to use purple in decorations, details and flowers. There was purple everywhere.At the hotel room there were purple chair (bride didn’t know about it) where I photographed bride’s bouquet. At the restaurant there were purple chair and table decoration were make from purple flowers.

Meikki/make up – Maria Mironova https://www.facebook.com/MakeUpArtistMariaMironova

Hiukset/hair Inga Tuomi

Hääpuku/wedding dress http://www.anna-bella.org/

Hääkimppu, viehe, juhlapaikan kukkasomisteet/bouquet, boutonniere, venue’s flowers – Tanja Styf

Juhlapaikka/ wedding venue – ravintola Alia