Huomenlahja sulhaselle

Mitä huomenlahjaksi sulhaselle???

Nykyäänhän ei ainoastaan sulhanen antaa morsiamelle huomenlahjan, vaan myös morsian. Mielestäni kuvat morsiamesta on aivan upea lahja. Varsinkin jos ne ovat kehystetty ja kuvasta tehty jonkunlainen kuvataulu. Huomenlahjakuvaus mieletön kokemus naiselle ja se tekee hyvää itsetunnolle. Huomenlajhakuvia voi ottaa esim. hääalusvaatteissa, korsetissa. Voi ottaa mukaan useampia erilaisia alusvaatteita, korkokenkiä, hius-, kaula-, korva- ja rannekoruja, rekvisiitaksi myös hunttu ja sukkanauha. Jos ajatus huomenlahjakuvauksesta mietityttää ja jännittää, niin suosittelen naiskuvaaja. Mukaan voi ottaa myös parhaan kaverin tueksi.

Huomenlahjakuvaus voi olla polttaripäivän osana. Myös siitä voi olla kivä yllätys morsiamelle. Suosittelen kuitenkin, että kuvaukseen tulisi kuvattavan lisäksi vaan yksi kaveri. Sillä, ei ole helpo rentoutua, kun kuvattavaa tujiottaa monta ihmistä.

Pääset tutustumaan huomenlahjagalleriaan tästä linkistä

huomenlahjahuomenlahja sulhaselle

huomenlahja sulhaselle

huomenlahjakuvausvinkkeja, huomelahjakuvausstudiossa, huomenlahja sulhaselle, huomenlahjakuvat morsiamesta sulhaselle, huomenlahjakuvat studio Helsinki, huomenlahjakuvaus naiskuvaajalla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You must be logged in to post a comment.