Masukuvaus/kurkistus

Masukuvaus/kurkistus

Odotusajankuvaus. Kesän loppupuolella kuvasin ihanaa masua. Kuvaushetkellä oli aika kova tuuli. Jouduimme ottamaan montaa kuvaa, kunnes lopputulos oli hyvä. Lasta odottava nainen on upea ja kaunis. Ja voitteko usko, että kuvassa oleva nainen odottaa jo kolmatta lastaan?

Read Me

Kevään kuvaustarjous

Kevään kuvaustarjous! Huhti- toukokuussa ulkona on jo yleensä aika lämmintä ja kaunista. Kukkivat kirsikat ovat aivan ihana valokuvaustausta ja ne kukkii toukokuussa, joten älä misaa sitä! Mikäli varaat huhti – ja toukokuussa miljöökuvausta (esim.raskaus-, perhe-, muotokuvaus), niin tarjoamme classic-paketin tilaajalle meikin (yhdelle hengelle) lahjaksi! Meikin tekee Maria Mironova, joka on todella taitava meikkaaja ja stylisti. Hän myös opettaa Koulutuscenterissa, Make up Artist Akademiassa. Ota yhteyttä s-postitse info@studiohappymoment.eu Kuvaus- ja […]

Read Me

Odotusajan kuva – Helsinki

Ihanaa kun ulkona on lämmin sää ja aurinko paistaa! Mikäli lämmin sää jatkuu, niin viikon päästä omenapuut kukii. Innolla odotan sitä aikaa, sillä pääsen kuvamaan omenatarhaan ensimmäistä kertaa. Viime vuonna kuvasin kolme tyttöä japanilaisessa puutarhassa, kun kirsikkapuut kukkivat. Ohessa muutama odotusajan kuva, joka on otettu viime vuonna Japanilaisessa puutahrassa.  

Read Me

raskausajan kuvaus Espoo

Read Me Leave comment

masukuvaus Porvoo/Haikon kartano

   

Read Me Leave comment

Kurkistus – odotusajan studiokuvaus Helsingissä

Kuvasin tämän ihanan naisen häät Lohjalla maaliskuussa vuonna 2012 ja olipa ihanna kuulla, että entinen hääparini on tulossa kuvaukseen taas. Tulossa pian lisää kuvia.

Read Me Leave comment

odotus

Read Me Leave comment

masukuvaus Hyvinkäällä

Read Me 1 Comment

odotusajan valokuvaus

Odotusajan valokuvaus Helsingissä, studiolla. Keväällä kuvasin kauniin tulevan äidin studiolla. Kuvauspäivänä sattui olemaan kaunis aurinkoinen päivä, joten kuvista tuli todella valoisia. Tuleva äiti kävi kampaajalla ja meikissä ennen kuvausta. Hän on tuonut mukaan vauvan vaatteita ja leluja, joita olemme käyttäneet kuvauksessa.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Read Me Leave comment
error: Content is protected !!
WordPress: 30.58MB | MySQL:66 | 1.082sec