Mielipiteitä

Asiakkaiden mielipiteitä

8 thoughts on “Mielipiteitä”

  • Kiitos Olga aivan ihanista ja personaalisista kihlajais- ja hääkuvista. Ennen häitä yritin etsiä sopivaa valokuvajaa ja ainoastaa Olgan ottamista kuvista tuli iloinen ja lämmin vaikutelma. Häät ovat yksi tärkeimminstä tapahtumista ihmisen elämässä ja valokuvat ikuistavat sen päivän loppuelämäksi, siksi taitava valokuvaaja on yksi tärkeimmistä elementeistä. Olgan kanssa pystyimme suunnittelemaan juuri sellaiset kihlaiskuvaukset (talviteema) ja hääkuvaukset (kesähäät) kuin halusimme ja saimme häneltä paljon erilaisia kuvausideoita. Ehdottomasti suosittelen ja aion käyttää Olgan palveluita jatkossakin 🙂

  • Luotan Olgan ammattitaitoon, sillä käytin hänen palveluja kahdesti ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Pidän Olgan valokuvaustyylistä ja taiteellisestä näkemyksestä sommitella valokuvauskohteita. Kuvat ovat olleet selkeät, luonnolliset ja niissä välittyy “aito tunnelma”. Olgan valokuvausjäljen ominaispiirre mielestäni on -“valoisuus, puhtaus ja hyvyys”. Hän viimeistelee valokuvat eloisaan ja hyvän tuuliseen muottiin, niin että niitä ei pysty lakata ihailemasta moneen vuoteen :). Suosittelen lämpimästi Olgaa kaikille, jotka halauvat vangita tilanteen hyvän laatuisilla ja upeilla kuvilla.

  • Kiitos todella Paljon Olga ihanista odotusajan kuvista! Sinun kanssa on helppo ja kiva tehdä yhteistyötä! Olet ammattilainen ja osaat todella hyvin ohjata koko kuvausprosessin, ettei tarvitse itse edes miettiä mitään:) Valmistaudut etukäteen lähettämällä jotain ehdotuksia ja esimerkkejä. Myös Olgalla on ihana meikkaaja, joka kuului koko hommaan. Suosittelemme kaikille!!<3

  • Lämpimät kiitokset Olgalle tyttäremme valloittavista 1-vuotis kuvista! Kuvaus eteni touhukkaan lapsen ehdoilla ja silti sait vangittua kuviin tytön persoonan. Suosittelen!

  • Olin todella tyytyväinen Olgan ottamiin huomenlahjakuviin sekä kuvaustilanteeseen. Kuvaustilanne oli rento ja miellyttävä, ja kuvat olivat odotusteni mukaisesti valoisia ja kauniita. Erityisesti pidin siitä, kuinka Olga hienovaraisesti ohjasi minua parempiin asentoihin mukavalla ja kannustavalla tavalla.

  • Vietimme ikimuistoisen hetken ystäväni polttareissa kun kuvasit tulevaa morsianta; Boudoir-kuvista tuli sensuelleja ja tunnelma niissä on ainutlaatuinen.Morsian oli erittäin tyytyväinen – SUURI KIITOS siis sinulle Olga!


error: Content is protected !!