vastasyntyneen kuvaus

Mallihaku

Etsin vastasyntynyttä täydentämään portfoliotani taidekuvilla vauvoista. Eli minulla on tarkoitus ottaa esimerkkikuvan mukaisia kuvia erilaisilla kukkasomisteella.

Vauvan on oltava alle 7 pv vanha.

Saat ilmaisen kuvauksen ja 3 kpl digikuvaa vaustasyntyneestä vauvastasi.

Maksat vaan kuvauksessa käytetyistä leikokukista.

Lisämaksusta on mahdollista ottaa äiti-vauva kuvan. Muistathan mainita siitä etukäteen!

Kysy lisää ja kerro laskettu aikasi s-postitse info@studiohappymoment.eu

Vastasyntyneen kuvaus – Espoossa

Vastasyntyneen kuvaus – Espoossa – Helsingissä – Vantaalla.

Ihailetko vastasyntyneen kuvia? Haluatko omasta tulokkaasta hempeitä tunnelmallisia kuvia?
Katsokaa alla olevia kuvia ihanasta pienestä vauvasta ja hänen perheestä. Katsokaa näitä hauskoja ilmeitä ja ihania sisarus- ja perhekuvia. Vastasyntynyt on vaan hetki niin pieni. Parissa viikossa hän menettää jo vastasyntyneen piirteet. Vuoden tai parin vuoden päästä et välttämättä muista kuinka pieni hän oli tuolloin. Kuvat ovat siis niin erityisen arvoikkaita muistoja. Niiden kuvien avulla palaat uudestaan siihen aikaan, kun vauvasi oli vastasyntynyt. Kauniit kehystetyt kuvat tai canvastaulut koristelevat seiniä

Ei ole koskaan liian aikaista varata vastasyntyneen kuvaus, sillä kuvausaikoja on rajoitetusti!

Ajattelin muistuttaa, että vastasyntyneen kuvaus toteutetaan, kun vauva on alle 14 vuorokautta vanha. Mitä varhaisemmassa vaiheessa kuvaus toteutetaan, sitä nopeammin ja rennommin kuvaus sujuu.
Muista varata vastasyntyneen kuvaus ajoissa, jopa 3-4 ennen LA.
taidekuvia vastasyntyneestä vauvasta
Vastasyntyneen kuvaus - Espoo - perhekuvaushymyilevä vauva 
Vastasyntyneen kuvaus - EspooVastasyntyneen kuvaus - Espoossa
Vastasyntyneen kuvaus - Espoossa
  

Vastasyntyneen kuvaus Helsinki/kulissien takana

Vastasyntyneen kuvaus Helsinki/kulissien takana.

Tästä pienestä videosta pääsette katsomaan miten vastasyntyneen kuvaus etenee. Kuvasimme vauvan omassa kodissa, jotta kuvaus sujisi mahdollisimman helpomi ja rennompi tuoreille vanhemmille. Kun otan kuvia vauvasta kotikäynnillä, niin vanhempien ei tarvitse miettiä siitä, että onko kaikki tarpeelliset pakattu. Kaikki vauvatarvikkeet on käden ulottuvilla. Myös vauva tuntee olonsa turvalliseksi kotioloissa. Rekvisiitasta ei tarvitse huolehtia, sillä tuon mukanani todella paljon kaikenlaisia myssyjä, wrappeja, hiuspatoja, kruunuja, taustoja jne.

Parissa viikossa vauva menettää jo vastasyntyneen piirteet. Vuoden tai parin vuoden päästä et välttämättä muista kuinka pieni hän oli tuolloin.

Vstasyntyneen kuvaus toteutetaan, kun vauva on alle 14 vuorokautta vanha. Mitä varhaisemmassa vaiheessa kuvaus toteutetaan, sitä nopeammin ja rennommin kuvaus sujuu.
Muista varata vastasyntyneen kuvaus ajoissa, jopa 3-4 ennen LA.

Tutustu PORTFOLIOON  ja HINNASTOON

[IMG-Gal id=32585]

Haluatko omasta tulokkaasta hempeitä tunnelmallisia kuvia? Ota yhteyttä, niin saadaan sinun auringonpaisteesta ihania kuvia.

Vastasyntyneen kuvaus| Helsinki

Vastasyntyneen kuvaus Helsinki.

Keväällä kävin tämän ihanan pienen tytön luona ottamassa hänestä kuvia vastasyntyneenä. Tytön perhe on kanta-asiakkaani, sillä kuvasin heidät jo viidettä kertaa. Kävin mm. ottamassa kuvia perheen ensimmäisestä lapsesta vastasyntyneenä. Kuvapostaus siitä löytyy tästä linkistä CLICK

Tyttö olisiloin alle pariviikkoa vanha, mutta aluksi ei ole malttanut nukahtaa millään. Joten kuvasimme hänet aluksi hereillä ollessaan omassa sängyssä. Myös otimme kuvat äidin kanssa juuri silloin.

Kun tyttö nukahti me otimme hänestä myös taidekuvia. Rekvisiittana noissa kuvissa käytimme eläviä kukkia.

Vastasyntyneen kuvausHelsinki

Vastasyntyneen kuvaus Helsinki

Vastasyntyneen kuvaus Espoo

Vastasyntyneen kuvaus Helsingissä

Vastasyntyneen kuvaus| Helsinki| Espoo| Vantaa| Sipoo| Lahti| Turku| Porvoo| Kouvola| Hämeenlinna

Vastasyntyneen kuvaus – Kouvola

Vastasyntyneen kuvaus – Kouvola.

Erityinen kunnia minulle kuvata samaa perhettä jälleen kerran. Kuvasin tämän ihanan vauvan perhettä ja isosikoa pari vuotta sitten, kun perheeseen syntyi ensimmäinen lapsi. Nuo kuvat löytyy tästä linkistä CLICK. Tuolloinkin kuvauksiin osallistui sama kani. Sen jälkeen kuvasin heidät kun se pikku vauva täytti 1-v. Kesäällä siis kävin Kouvolassa kuvaamaassa toista suloista vauvaa. Ja kun vastasyntyneen kuvaus oli jo tavallaan tuttu juttu, niin lasten vanhemmat ottivat sen ihan rennosti. Pikkunen oli niin hyvä poseeraamaan, että saimme otettua hänestä todella paljon erilaisia kuvia. Ja mikä on mielestäni ihan huippua, hän jopa hymyili kameralle. Alkukesästä ompelin vaaleanpunaisen bodyn kuvauksia varten ja vaan matildalle se oli just ja just sopiva. Osaako joku arvata kuinka paljon tämä söpöliini painaa?
Kuvauksen lopussa me otimme perhekuvat, johon tuli myös isisosko. Ja kun kuvaus oli ohi, niin Matida sai jatkaa nukkumista riippukeinussa. Ja minä tietysti en voinnut tällaista kuvaa jättää ottamatta.

taiteellisia kuvia vastasyntyneesta

Vastasyntyneen kuvaus - Kouvolavauvakuvaus Kouvola

0p4a4034

0p4a3978vastasyntyneen kuvaus Kouvola  0p4a4088    Vastasyntyneen kuvaus - Kouvola

0p4a4174

 

Vastasyntyneen kuvaus/ Espoo

 Vastasyntyneen kuvaus Espoossa.

Elokuun loppupuolella kuvasin tätä ihanaa pientä vastasyntynyttä poikaa. Pojan äiti oli huolissaan, että onnistuuko kuvaus, kun poika kuulemma oli itkuinen ja pikkasen levoton kotiuduttua synnytyssairaalasta. Mutta voisin todeta, että kuvaus meni ihan mainiosti! Pikkunen poseerasi todella hienosti. Kuten kuvista näkyy, niin hänen oli todella mukava olla kamerani edessä. Pikku prinssi hymyili sekä perhe-, että yksittäiskuvissa. Yleensä kuvaan vastasyntyneitä heidän kodeissaan. Niin täälläkin kertaa kuvasin asiakkaiden omassa kodissa. Kuvasimme vauvaa yksin yksinkertaisen taustan päällä. Ja perhekuvat otetiin pojan omassa huoneessa. Heti kun näin tuon mintun värisen seinän tuli mieleen, että se on aivan ihana tausta perhekuvia varten. Minusta on ihana ja tärkeätä ottaa kuvia myös vauvojen huoneista.

Facebook sivuilta muuten löytyy pojan äidin palaute. Käykää lukemassa. https://www.facebook.com/studiohappymoment/posts_to_page/

Täällä hetkellä muuten varailen marras- ja joulukuun kuvauksia. Joten mikäli haluat, että teidän vauvastakin otetaan suloisia kuvia, niin ota yhteyttä ajoissa. Teen rajatun määrän kuvauksia kuukaudessa. Kuvaus yleensä varataan LA tienoille. Ja tarkempi kuvauspäivä katsotaan myöhemmin.

Minulta löytyy paljon kaikenlaista rekvisiittaa. Suurin osa rekvisiitasta, mitä käytetään kuvissa löytyy minulta. Näissäkin kuvissa olemme käyttäneet minun omaa rekvisiittaa: myssyä, nallea, harsoa ja kruunua.vastasyntynyt hymyilee espoo vastasyntyneen kuvaus Vastasyntyneen kuvaus/ Espoo vastasyntyneen kuvaus perhekuvat perhekuvaus

Vastasyntyneen kuvaus – Vantaa

Vastasyntyneen kuvaus – Vantaa.

Kesällä kävin kuvaamassa ihanaa pientä vauvelia. Hän nukahti todella nopeasti ja nukkui hienosti kuvauksen aikana. Me kerkesimme ottaa kuvia sekä vauvasta yksin, että perhekuvia.

Vauvakuvissa käytettiin lasten huoneeseen hankittuja ihania sisustustavaroita. Minusta se on todella tärkeä, että asiakkaat haluavat käyttää vauvan omia tavaroita kuvissa! Sillä, esim. pupulamppua ja dalmatian koiraa voi käyttää myös yksivuotiskuvauksessa verratakseen kuinka lapsi on kasvanut. Me kuvasimme vastasyntynyttä korissa ihanan pupulamppun (Mr Maria Lamppu Miffy) ja Eero Aarnion suunnitteleman dalmatian koiran vieressä. Myös vauvan äidin mielestä oli tärkeä ottaa kuvan, johon taltioituisi numerot 7, jotka liittyy vauvan syntymään. Käytettiin sitä varten liitutaulua, johon kirjoitettiin vauvan syntymäpäivä,- aika, -paino ja -pituus (27.7.2015, klo 21:27, 47cm, 2775g).

0P4A8286 vastasyntyneen kuvaus Vantaa

0P4A8310c0P4A8237

0P4A8299-2 vastasyntyneen kuvaus Vantaa0P4A8248   0P4A8361 0P4A8393 0P4A8403 0P4A8411

vastasyntyneen kuvaus Vantaalla/kurkistus

Vastasyntyneen kuvaus Vantaalla/kurkistus.

Nuo ensimmäiset hymyt ovat niin liikuttavia! Olen niin onnellinen, että saan taltioida kauniiksi kuviksi vastasyntyneitä vauvoja. Lisää kuvia tulossa.0P4A0579-2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...