10 tärkeää yksityiskohtaa häiden suunnittelussa. 10 Vinkkiä hääsuunnitteluun.

Omien häiden järjestelyssä jokainen muistaa varmasti tilata hääkakun ja kutsua vieraat, mutta tärkeät pikkuasiat usein unohtuvat. Tällaisissa tilanteissa häät eivät tietenkään mene pilalle, mutta juhlasta ei todennäköisesti tule yhtä upeaa kun se olisi voinut olla. Tässä on vinkkiejä hääsuunnitteluun niille, jotka pyrkivät täydellisyyteen ja unohtumattomiin häihin!

1 . Opasteet

Jos alue, jossa häät järjestetään on iso, kannattaa laittaa opasteet siitä, missä mikäkin sijaitsee (esim. baari, wc, kuvauspaikka jne). Siten vieraiden on helpompi liikkua eikä kukaan eksy väärään paikkaan.

2 . Istumajärjestys

Näin säästyt (niin sinä, kun myös kaikki vieraatkin) kiusallisilta tilanteilta. Esimerkiksi puhelias isoäitisi serkku ei tule istumaan ujon pikkuveljesi viereen ja kaikilla on mukava olo häissäsi.

vinkkejä hääsuunnitteluunhääsuunnittelu vinkkejä

 vinkkejä hääsuunnitteluun

3 . Vieraskirja

Se voi olla klassinen tai esimerkiksi valokuvakirjan muodossa. Hanki polaroid kamera niin vieraat voivat ottaa kuvia ja liimata ne kirjaan toivotusten kera.

4. Valaistus

Asianmukainen valaistus voi kaunistaa jo valmiiksi hienon salin. Oikealla valaistuksella pystyt luomaan haluamasi tunnelman. Lyhdyt, kattokruunut, kynttilät voivat toimia myös sisustuselementteinä.

vinkkejä hääsuunnitteluun

5 . Puuhanurkkaus lapsille

Jos häissä on lapsia, on järkevää järjestää niille leikkinurkkauksen tai -huoneen. Värityskirjat, hattara ja iloiset klovnit voivat viihdyttää lapsia samalla kun aikuiset nauttivat rauhassa juhlista. Näin sekä aikuiset että lapset pitävät hauskaa häissäsi.

6 . WC

Häätilan sisustuksessa vessat jäävät usein vailla huomiota. Vieraat tulevat kuitenkin viettämään jonkin aikaa wc-tiloissa, joten niitäkin kannattaa koristella. Sisustusesineinä toimivat hyvin vaikka seinille teipatut morsiamen ja sulhasen vauvavalokuvat, kauniit kukkamaljakot tai häiden teemaan sopivat vieraspyyhkeet.

7 . Baari

Erillinen baari häissä on uusi trendi. Vieraat viihtyvät baarissa hyvin jos koristelet sen kauniilla valoilla ja juomat tarjoillaan vaikkapa eksoottisissa maljakoissa.

 

8 . Menu

Häämenun voi antaa vieraille joko korttien tai kansioiden muodossa tai sen voi esimerkiksi kirjoittaa liitutaululle salin sisäänkäynnin viereen. Joka tapauksessa, menu on aina tarpeellinen. Paitsi tietenkin silloin, jos häissä on seisova pöytä.

 

 

9 .  Karkkipöytä/Candybar

Jälkiruokapöytä on usein mieleenpainuvin ruokailun elementti. Vieraat osaavat odottaa tavallista hääkakkua mutta kokonainen jälkiruokapöytä tekee kaikkiin varmasti vaikutuksen.

hääsuunnittelu vinkkejä

 

10 . Tuolien koristelu

Nauhat, kukat, valokuvat, irtopäälliset – vaihtoehtoja on niin paljon.  Tärkeintä on se, että tuoleilla olisi mukava istua ja että ne sopisivat häiden teeman värimaailmaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You must be logged in to post a comment.