Yksivuotiskuvaus omenatarhassa Helsingissä

Yksivuotiskuvaus omenatarhassa helsingissa.

Omenapuiden hurmaava tuoksu, ilta-auringon hellivä lämpö ja asiakkaiden leveät hymyt kruunasivat minun päivän tuolloin.

Tänä vuonna omenapuut kukkivat aika myöhään, toukokuun loppupuolella. Omenapuiden kukinta Helsingissä oli todella lyhytaikainen tänä vuonna. Se kesti ehkä kolme päivää. Olen silloin järjestänyt minikuvauksia, joihin osallistui muutama perhe. Valitettavasti minulla ei ole lupaa näyttää ihan kaikkia kuvia, mutta alla löytyy Jessican 1-vuotiskuvia.

Tämän söpöliinin kuvasin vastasyntyneenä. Ja nyt vuorossa oli yksivuotiskuvaus. Minusta paras kuvausaika kesäisin on klo16 jälkeen. Auringonlaskun aikana on mielestäni kaunein valo. Me kuvasimme Jessican juuri tuolloin.

Yhteistyökumppani Irina suunnitteli kauniin viirin ja numero 1 kuvausta varten. Kuvauksen jälkeen asiakkaat saivat viirin itselleen. Toivottavasti lahjoittamani viiri nyt koristaa Jessican huonetta.

Alla löytyy kuvia sekä koko perheestä, että ihanasta Jessicasta yksin. Kuvasin Jessican ensimmäistä kertaa vastasyntyneenä ja nyt hän on jo yhtäkkiä yksivuotias. Ensimmäiset kuvat Jessicasta löytyy tästä linkistä.

0p4a5843 0p4a5818 Yksivuotiskuvaus Helsingissä 0p4a5878 Yksivuotiskuvaus Helsingissä Yksivuotiskuvaus Helsingissä 0p4a5933 Yksivuotiskuvaus Helsingissä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...