Anna-Kaisa ja Antero, hääkuvaus Parkanossa

 Hääkuvaus Parkanossa

Anna-Kaisan ja Anteron tunnelmalliset häät pidettiin Parkanossa. Kun Anna-Kaisa kyseli minulta  sähköpostitse, matkustaisinko kuvaamaan häitä toiselle paikkakunnalle, olin itse asiassa aivan innoissani, sillä rakastan matkustamista! Suunnittelupalaverit pidimme etukäteen puhelimitse ja meilitse, ja Parkanoon matkustin hääpäivän aamuna.

 

Kuvauspäivän aloitimme kampaamossa, jossa morsian oli valmistautumassa päiväänsä. Kampaus ja meikki olivat jo valmiina, joten kuvasin runsaasti yksityiskohtia, mm. hääkimppua, hääkenkiä, morsiuspukua jne.

 

 

Kun morsian oli valmis, lähdimme järven rannalle kuvaamaan morsianta sekä yksinään että yhdessä kaasojen kanssa.

Sitten vuorossa olikin vihkiminen. Morsiamen pikkusisko toimi pääkaasona. Kun kirkon ovet avautuivat, ensimmäisinä sisään astuivat morsiamen sisko sekä hääparin pieni tytär.

 

   

Vihkimisen jälkeen meillä oli aikaa ottaa kuvia hääparista kirkon vieressä sekä kahdestaan että yhdessä tyttärensä kanssa. Otettuamme viralliset potretit lähdimme ajamaan juhlapaikalle. Matkan varrella vastaan tuli kaunis pelto, joten pysähdyimme ottamaan lisää kuvia morsiusparista.

   

Itse juhlapaikka sijaitsi Kovelahdella, kylätalo Nousulassa. Hääpari oli koristellut juhlapaikan kauniilla valkoisilla ja harmailla yksityiskohdilla, mm. kuvakehyksillä, kynttilöillä, kylteillä ja valkoisilla kukilla. Tarjolla oli muun lisäksi karkkibuffet, ja leikkien jälkeen avautui boolibaari erillisessä tilassa. Sulhanen sai lahjaksi helavyön, mikä oli aivan liikuttava ele. Ruokailun jälkeen menimme ulos ottamaan kaaso- ja sukulaiskuvia.

   

     

 

 

 

Sitten vuorossa olikin hääkakun leikkaaminen sekä häävalssi. Tämän jälkeen kaikki vieraat siirtyivät ulos katsomaan morsiuskimpun ja sukkanauhan heittoa. Minusta on aivan ihanaa voida ottaa kuvia hääparista erilaisilla taustoilla, niinpä pyysin tuoretta avioparia poseeraamaan vielä vähän lisää ja otimme muutamia lähikuvia myös juhlapaikan lähistöllä.

   

 

 

 

   

 

Morsiuskimppu – http://www.ruusuportti.fi/

Hääpuku – http://muotitalotyynela.fi/ 

Hääjuhlapaikka – http://www.ikaalistenkylat.net/kovelahti/palvelut/kylatalo-nousula/

Hääkuvaus Parkano, häävalokuvaaja Parkano, dokumentaarinen hääkuvaus Parkano, dokumentaarinen hääkuvaaja Parkano, häät Parkanossa, hääkuvaaja Suomi, häävalokuvaaja Suomi, dokumentaarinen hääkuvaaja Suomi, dokumentaarinen häävalokuvaaja Suomi

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...