Post ID: 12402

Info | Mitä odottaa kuvaukselta | Kuvauksen jälkeen.

Haluan luoda teille kaunista yksilöllistä rakkauden taidetta. Luodaan sen yhdessä. Tallennetaan ikimuistoiset hetket kauniiksi kuviksi.

Kuvausaikani täyttyvät todella nopeasti, joten mikäli haluat varmistaa kuvauksesi, kannattaa se varata etukäteen.

Kuvausajan varauksen jälkeen kannattaa lukea valmistautumisvinkkejä nettisivuiltani.

Kaikki kuvausajat varataan varausmaksulla.

Kun olen vastaanottanut varausmaksusi, lähetän lisäohjeita.

Yleiset ehdot:

  • Kuvauksen jälkeen saat maistiaiskuvan kahden päivän sisällä
  • Koevedosgalleria kuvien valintaa varten on valmiina viikossa
  • Yksilölliseti ja perusteellisesti retusoin kaikki täymuokattavaksi valitsemanne kuvat
  • Kunnioitan teidän yksityisyyttä, enkä julkaise teidän kuvianne netissä, jos ette näin halua

Vastasyntyneen kuvaus:

Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan yleensä vauvan ollessa alle 14 vuorokautta vanha. Vastasyntyneen kuvaus kestää useimmiten 2-3 tuntia. Mitä varhaisemmassa vaiheessa kuvaus toteutetaan, sitä nopeammin ja rennommin kuvaus sujuu. Kuvauksessa edetään vauvan ehdoilla. Lasta syötetään, nukutetaan ja asetellaan sopiviin kuvausasentoihin. Kuvaan useimmiten nukkuvia vauvoja.

Jokainen pieni ihminen on yksilö, joten pyrin ottamaan jokaisen vauvan omannäköisiä kuvia. Mikäli teiltä löytyy jotain rekvisiittaa tai esimerkiksi perintöesineitä, käytän niitä mielelläni kuvissa. Asiakkaan olisi myös hyvä etukäteen kertoa, mitä rekvisiittaa toivoo kuviin, mikä on lempiväri ja/tai värit, joita esiintyy sisustuksessa. Minulta löytyy paljon erilaisia myssyjä, taustakankaita, pantoja, pieniä leluja ja muuta kuvaukseen sopivaa.

! Retusoin vauvan ihosta epäpuhtaudet ja hormoninappulat, mikäli niin haluatte.

Info | Mitä odottaa kuvaukselta | Kuvausten jälkeen Mitä odottaa kuvaukselta

Raskausajan kuvaus:

Mahakuvausten paras ajankohta alkaa noin raskausviikoilla 28-30. Ajankohta tietysti riippuu raskausvatsan koosta, mutta pieni maha näyttää sievemmältä. Ei kannata siis jättää kuvausta aivan viimeisille viikoille, sillä silloin joillekin odottaville voi tulla turvotusta jalkoihin. Tärkeintä ennen kuvausta on nukkua hyvin ja levätä kunnolla. Suosittelen myös välttämään suolaista ja tulista ruokaa, jotta iho pysyy siistinä.

! Kauttani onnistuu taitavan meikkaajan palvelut. Kysy lisää s-postitse.

Lapsi- ja perhekuvaus:

Lapset kasvaa hurjaa vauhtia, mutta jokainen vaihe on ihana ja kuvauksen arvoinen. Näihin kauniin lapsuuspäiviin on aika ihana palata kuvien avulla.

Lapsi- ja perhekuvaukseen voi tulla milloin vaan. Tärkeintä kuitenkin on, että lapsi on pirteä, eli esimerkiksi heti aamusta tai päiväunien jälkeen. Kuvaukseen voi ottaa lapsen lempileluja, kirjoja, pientä purtavaa (naksut tai rusinat) sekä vettä. Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita kuvauksiini.

! Kauttani onnistuu taitavan meikkaajan palvelut. Kysy lisää s-postitse.

 

Kuvien toimitus sekä tekijänoikeudet

Kuvauksen jälkeen saat maistiaiskuvan ja loppulaskun sähköpostitse.

Kahden viikon sisällä saat linkin ja salasanan kuvien katselua sekä valintaa varten. Nettigalleria on avoinna katselulle ja valinnoille kuukauden ajan. Kuvien valinta on tehtävä siis kuukauden kuluessa. Mikäli asiakas itse ei tee kuvien valintaa jälkikäsittelyyn, valokuvaaja tekee sen asiakkaan puolesta. Kuvien mukana saat oikeudet tulostaa kuvia sekä teettää niitä rajattomasti missä vain. Kuvien tulee tulla tällöin ei-kaupalliseen käyttöön. Täysin muokattuja kuvia saa jakaa sosialisessa mediassa. Peruskäsitellyt kuvat tulevat vain oman käyttöön, eli niitä ei saa jakaa sosiaalisessa mediassa. Valokuvaajan nimi on aina mainittava tekijänoikeuslaissa mainitulla tavalla. Valokuvien muokkaaminen, raajaaminen, filttereiden käyttö on kielletty ilman valokuvaajan lupaa. Kuvien tekijän -ja julkaisuoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Valokuvaajan työtä ei voi hylätä tyyliin tai sommitteluun liittyvillä syillä. Valokuvaaja pidättää oikeuden sommitella kuvat parhaaksi katsomallaan tavalla. Asiakkaalla ei ole oikeutta nähdä kaikkia otettuja kuvia.

 

Asiakas itse vastaa paperikuvien laadusta, mikäli hän teettää kuvat muun toimittajan kautta.

Thank you for considering me to take your photos!

Saatavilla on myös kuvauslahjakortteja!

Mitä odottaa kuvaukselta

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!
WordPress: 30MB | MySQL:53 | 0.617sec