Lapsikuvaus/Kids photography

Lapsikuvaus on erityisen lähellä sydäntäni. Lapset kasvavat hurjaa vauhtia. Elämä lasten kanssa on täynnä hienoja hetkiä, joista kenties  mieleenpainuvimpia ovat ensimmäinen hymy, ensimmäiset askeleet, ensimmäiset sanat. Aika kuluu kuin siivillä. Pian monet yhteiset hetket pienen lapsesi kanssa ovat onnellisia muistoja vain. Siksi onkin tärkeää tallettaa näitä satumaisia hetkiä muistin lisäksi myös kuviin!
Lapsikuvaushinnasto löytyy tästä linkistä HINNASTO

Teen lapsi- ja perhekuvauksia pääkaupunkiseudulla miljöössä, studiossa ja asiakkaiden omissa tiloissa. Kuvaukset sujuvat rennoimmin paikassa, joka on lapselle jo ennestään tuttu ja jossa hän tuntee olonsa turvalliseksi. Käytössäni on erilaisia taustoja, joita voin ottaa mukaan kotona toteutettaviin kuvauksiin. Viimeaikoina olen mieltynyt myös lifestyle-tyylisiin kuvauksiin. Lifestyle-kuvaukset toteutetaan asiakkaan kotona tai miljöössä ilman erillisiä studiotaustoja.

Viimeisimmät lapsikuvat löytyy Facebook ja Instagram – sivuiltani.

Perhekuvaus Helsinki, Perhekuvaus Helsingissä, Perhekuvaus espoo, Perhekuvaus Espoossa, Perhekuvaus Vantaa, Perhekuvaus Vantaalla, Perhekuvaus Turku, Perhekuvaus Turussa, 1-vuotiskuvaus, Lapsikuvaus Helsinki,  Espoo,  Vantaa, Porvoo, Sipoo, Tampere,Lahti, Lapsikuvaus Hämeenlinna, lapsikuvaaja Helsinki – Espoo – Vantaa

error: Content is protected !!
WordPress: 30.81MB | MySQL:761 | 2.238sec