Mielipiteitä

Asiakkaiden mielipiteitä

8 responses to “Mielipiteitä”

 1. Kiitos todella Paljon Helga ihanista odotusajan kuvista! Sinun kanssa on helppo ja kiva tehdä yhteistyötä! Olet ammattilainen ja osaat todella hyvin ohjata koko kuvausprosessin, ettei tarvitse itse edes miettiä mitään:) Valmistaudut etukäteen lähettämällä jotain ehdotuksia ja esimerkkejä. Myös Helgalla on ihana meikkaaja, joka kuului koko hommaan. Suosittelemme kaikille!!<3

 2. Taija says:

  Lämpimät kiitokset Helgalle tyttäremme valloittavista 1-vuotis kuvista! Kuvaus eteni touhukkaan lapsen ehdoilla ja silti sait vangittua kuviin tytön persoonan. Suosittelen!

 3. Elina says:

  Olin todella tyytyväinen Helgan ottamiin huomenlahjakuviin sekä kuvaustilanteeseen. Kuvaustilanne oli rento ja miellyttävä, ja kuvat olivat odotusteni mukaisesti valoisia ja kauniita. Erityisesti pidin siitä, kuinka Helga hienovaraisesti ohjasi minua parempiin asentoihin mukavalla ja kannustavalla tavalla.

 4. Hanna says:

  Vietimme ikimuistoisen hetken ystäväni polttareissa kun kuvasit tulevaa morsianta; Boudoir-kuvista tuli sensuelleja ja tunnelma niissä on ainutlaatuinen.Morsian oli erittäin tyytyväinen – SUURI KIITOS siis sinulle Helga!

 5. Jonna says:

  Lämpimät kiitokset sinulle Helga! Saimme kauniita muistoja lapsistamme. Lapset olivat ihanan luonnollisia sinun seurassasi. Olet taitava kuvaaja! <3

 6. Kiitos Helga aivan ihanista ja personaalisista kihlajais- ja hääkuvista. Ennen häitä yritin etsiä sopivaa valokuvajaa ja ainoastaa Helgan ottamista kuvista tuli iloinen ja lämmin vaikutelma. Häät ovat yksi tärkeimminstä tapahtumista ihmisen elämässä ja valokuvat ikuistavat sen päivän loppuelämäksi, siksi taitava valokuvaaja on yksi tärkeimmistä elementeistä. Helgan kanssa pystyimme suunnittelemaan juuri sellaiset kihlaiskuvaukset (talviteema) ja hääkuvaukset (kesähäät) kuin halusimme ja saimme häneltä paljon erilaisia kuvausideoita. Ehdottomasti suosittelen ja aion käyttää Helgan palveluita jatkossakin :)

 7. Aino Toivonen says:

  Luotan Helgan ammattitaitoon, sillä käytin hänen palveluja kahdesti ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Pidän Helgan valokuvaustyylistä ja taiteellisestä näkemyksestä sommitella valokuvauskohteita. Kuvat ovat olleet selkeät, luonnolliset ja niissä välittyy “aito tunnelma”. Helgan valokuvausjäljen ominaispiirre mielestäni on -“valoisuus, puhtaus ja hyvyys”. Hän viimeistelee valokuvat eloisaan ja hyvän tuuliseen muottiin, niin että niitä ei pysty lakata ihailemasta moneen vuoteen :). Suosittelen lämpimästi Helgaa kaikille, jotka halauvat vangita tilanteen hyvän laatuisilla ja upeilla kuvilla.

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!
WordPress: 30.27MB | MySQL:58 | 1.634sec