vastasyntyneen kuvaus | newborns

Vastasyntyneen kuvaus on lempialaani.

Elämän kaunein hetki lienee se, kun syliinsä saa ensimmäistä kertaa oman pienen suuren ihmeen. Sydän pakahtuu onnesta, ja koko maailma tuntuu unohtuvan vastasyntyneen tuhinaa kuunnellessa. Pulleat posket, pikkuruiset sormet ja varpaat.

Lisätietoa vastasyntyneen kuvaukseen valmistautumisesta löytyy blogistani KLICK-KLICK

Teen vastasyntyneeen kuvauksia Uudellamaalla, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, myös Kouvolassa, Hämeenlinnassa, Porvoossa, Lahdessa, Veikkolassa, Lohjalla. Matkakulut ovat 0€

Olen kuvannut vastasyntyneitä jo vuodesta 2010 lähtien. Haluan tallentaa kuviin vauvasi pienet, ainutlaatuiset piirteet ja yksityiskohdat, jotka tekevät hänestä uniikin.

Vastasyntyneestä otetut potretit eivät pelkästään ikuista näitä hetkiä, vaan myös palauttavat mieleesi koko tunneskaalan, jonka ensimmäiset päivät vauvan kanssa saivat aikaan. Aikaa ei voi kelata taaksepäin, mutta kuvilla sen voi pysäyttää. Siksi tarjoankin laatua, joka säilyy sukupolvelta toiselle. Haluan auttaa säilyttämään kaikkein tärkeimmän, muistot.

Jokainen perhe on kauniin perhekuvan arvoinen. Ensimmäiset hetket ja päivät vauvan syntymän jälkeen ovat unohtumattomia ja tärkeitä tuoreille vanhemmille. Vauvat kasvavat ja kehittyvät todella nopeasti, ja siksi onkin tärkeää ikuistaa vauva kahden viikon sisällä vauvan syntymästä.

Vastasyntyneen kuvaus kestää noin kaksi–kolme tuntia. Mitä nuorempi vauva on, sitä nopeammin kuvaukset yleensä sujuvat. Stressin välttämiseksi suosittelen kuitenkin kolmen tunnin varaamista.

Studiolta löytyy useimmat vauvakuvissani näkyvistä somisteista.

Viimeisimmät kuvat vauvoista löytyy instagramistani.

Vastasyntyneen kuvaus Helsinki – vastasyntyneen kuvaus Espoo – Vastasyntyneen kuvausVantaa – Vastasyntyneen kuvaukset Sipoo – Vastasyntyneen kuvauksia Tuusula – Vastasyntyneen kuvausta Kerava – Vauvakuvaus Järvenpää – Vauvakuvaus Riihimäki – Vastasyntyneen kuvaus Porvoo

error: Content is protected !!
WordPress: 28.47MB | MySQL:703 | 1.053sec